Ulaznice.hr

Natrag
JACQUES HOUDEK - "KAD SI SRETAN"
JACQUES HOUDEK - "KAD SI SRETAN"
DATUM, VRIJEME:
05.12.2021., 10:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
674

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 8:00 do 9:30 u prostorima Lisinskog.
 
Dječje pjesmice za velike i male!
Hrvatski The Voice – Jacques Houdek vraća se u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze Kad si sretan!
Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcuZeko i potočićKad si sretanKad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, ni današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.
Album Kad si sretan najprodavaniji je album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svojega drugog albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u ZooVodaMišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!
Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje! 
Gosti:  Endi, Talent Studio M, Sveti Nikola
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 8:00 do 9:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 20 % popusta na cijenu ulaznice ostvaruju skupni posjeti (više od 15 ulaznica). Djeca svih uzrasta moraju imati svoje ulaznice, a djeca do 12 godina starosti ne moraju se testirati niti imati EU COVID potvrde.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica