Ulaznice.hr

Natrag
KONCERT "BOŽO VREĆO"
KONCERT "BOŽO VREĆO"
DATUM, VRIJEME:
02.11.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
130/160/190kn
ORGANIZATOR:
MUSIC TIME D.O.O.
Slobodna mjesta:
1058

ULAZ MOGUĆ UZ COVID POTVRDU ILI UZ BESPLATNO BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE KOJE ĆE SE VRŠITI U PREDVORJU LISINSKOG.

JEDINSTVENI, FENOMENALNI I NEPONOVLJIVI BOŽO VREĆO VRAĆA SE U ZAGREB!

02. STUDENOG U K.D. LISINSKI S POČETKOM U 20:00H

Božo Vrećo šestim albumom Lachrimæ zaokružuje cjelinu autentičnog ispjevavanja i izvornih tekstova Sefarda- koji se sastoji od otočnih pjesama, kroz dijapazon kantauturskog rada i pripjeva autohtono s područja BiH, te tako kroz sve albume do sada formira jedan potpuno nov inovativan makamski pristup izvedbe i skladbe sevdalinki. Pristup koji je zaista katarzičan, transverzalan i unikatan- kako pišu svjetski mediji, francuski ARTE , američki New York Times i španjolski El Periodico. Pomenuti svjetski mediji ga nazivaju Ikonom Slobode, Andjeoskim glasom koji miluje duše i otvara srca;

Lirski tenor koji svojim andjeoskim kastrato glasom ispjevava najdublje emocije sa kojima se svi poistovjećuju. On pjeva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melankoliji i samoći.

Svaki Božin stih je poput ispovijesti i priznanja ljubavi, otud i takva magija na njegovim koncertima;

Ponosan sa svoje suradnje sa osebujnim umjetnicima svjetskog glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve šira i brojnija publika naprosto obožava-  od Lejlije pa sve do Sabe. Božu Vreću zaista krasi nesvakidašnji opus jer marljivo radi na muzici i studijama za balet i operu, dokumentarne filmove o sevdalinci. To je ujedno i njegov avangardni doprinos istoj. Dakako, radi i na  studijama koje se tiču mističnosti Balkanske autohtone monofone i polifone glazbe.

Njegovi koncerti su potpun sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi.  U ljudima oslobađa sve potisnute emocije te time izaziva suze na koncertima kao i  neke nadnaravne energije koja se pretače od osobe do osobe što zajedno čine val ushićenosti, ljubavi i katarzičnosti.

Dualnost kojom ovaj nesvakidašnji umjetnik zrači čini ga jednim od najznačajnih interpretatora modernog karasevdaha koji žanrovski zalazi i u sfere jazza, bluesa, spiritualnog i polifonog.

Trenutno radi na filmskoj muzici ladino pjesama u BiH i jedna takva naziva Maldiča bit će dio dokumentarnog filma o njemu, sevdahu i Sarajevu naziva "Sarajevo stereo" u produkciju i režiji Kanaki films i Medikus Mundi produkcije iz Madrida i Barcelone.

Koncert u Lisinskom će biti koncipiran tako da čini segmente sevdah pjesama koje su od davnina i one koje su tek nastale, pratnju će činiti izvrsni glazbenici iz Njemačke, Turske, Makedonije, Srbije i Poljske. Nadolazeći koncert je zamišljen kao dijapazon performansa svjetskog ranga u reinterpretaciji i obličju world music platforme.

Bit će magičnost od koncerta jer voljeni Zagreb to očekuje od mene i svim srcem ću učiniti da se čarolija i desi, vidimo se 02. novembra u Lisinskom da budete i osjetite i probudite ljubav u sebi- kazao nam je Božo Vrećo za nadolazeći koncert.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu dvorane te je potpuno besplatno.

Vidimo se 02. 11. 2021. u K. D. Lisinski sa početkom u 20h na fenomenalnom koncertu Bože Vreće!


SLUŽBENO PRIOPĆENJE O PROCEDURI ULASKA I „COVID POTVRDAMA“

ZA NADOLAZEĆE KONCERTE U ORGANIZACIJI TRVTKE MUSIC TIME

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na koncertima u Lisinskom, uz kupljenu ulaznicu, ulaz je moguć samo i isključivo uz jedno od navedenog:

  • Covid potvrdu ILI
  • Potvrdu o cijepljenju ILI
  • Potvrdu o preboljenju ILI
  • Potvrdu o testu ne starijem od 48 sati ( PCR ili Antigenski test)

                        ODNOSI SE NA EVENTE U K.D. LISINSKI

  • 22. 10. 2021. u 19:30 h- koncert “ROCK THE OPERA“
  • 02. 11. 2021. u 20h- koncert “BOŽO VREĆO“
  • 08. 11. 2021. u 20h- koncert “PERPETUUM JAZZILE”
  • 14. 12. 2021. u 20h- koncert “CRVENA JABUKA”

 

Hvala unaprijed,

Music Time team!

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica