Ulaznice.hr

Natrag
J.R. AUGUST U LISINSKOM
J.R. AUGUST U LISINSKOM
DATUM, VRIJEME:
12.10.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100/120/140/160kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1603

J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, kantautor je koji je oduševio publiku i kritiku svojim impresivnim debitantskim albumom „Dangerous Waters“, koji je tjedan dana nakon što je objavljen postao najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj, što dosad nije uspjelo nijednom domaćem izvođaču koji pjeva na engleskom jeziku.
 
Ove je godine J.R. August osvojio tri nagrade „Porin“, postavivši dva presedana u povijesti te nagrade: najbolji novi izvođač godine osvojio je nagradu za album godine koji je, k tome, u cijelosti snimljen na engleskom jeziku. Osvojio je „Porina“ i za najbolji album alternativne glazbe te nagradu radijske emisije „Music Pub“ za najbolji album. Na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade „Rock&Off“ osvojio je nagrade za album godinenajboljeg novog izvođača i najboljeg izvođača rock glazbe
 
J.R. August svoj je izričaj brusio, između ostalog, nastupajući kao prateći glazbenik u čuvenim klubovima Los Angelesa. Nakon što su čuli jednu njegovu pjesmu, britanski bend Coldplay predstavio ga je na svojoj internetskoj stranici kao obećavajućeg mladog glazbenika. 
 
Velikog talenta i iznimne muzikalnosti, J.R. August glazbenik je profinjenog senzibiliteta koji lakoćom publiku uvodi u svoj zavodljiv svijet u kojem njegov prepoznatljiv falset pripovijeda fantastične glazbene priče iz šuma, planina i rijeka kojima se nadahnjuje. 
 
U Lisinskom će predstaviti svoj bogato nagrađivan album prvijenac „Dangerous Waters“, stilski raznolik i zvukovno autentičan album koji predstavlja J.R. Augusta kao izuzetno zrelog glazbenika koji svu raskoš svojih privlačnih ritmičkih vizija i harmonijskog bogatstva aranžmanski majstorski umotava u maštovite glazbene avanture.
 
Njegove su pjesme i elegične i sanjive, i dinamične i ritmične, i folk i jazzy i bluesy, a punim će sjajem svaka od njih zablistati u veličanstvenom ambijentu Lisinskog gdje će se J.R. Augustu pridružiti orkestar i zbor.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Vatroslav Lisinski Concert Hall
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica