Ulaznice.hr

Natrag
HARI RONČEVIĆ - OPET ĆU TI DOĆ -REVIJSKI GUDAČKI ORKESTAR
HARI RONČEVIĆ - OPET ĆU TI DOĆ -REVIJSKI GUDAČKI ORKESTAR
DATUM, VRIJEME:
19.10.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100/130/160/200kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1620

Hari Rončević, jedan od najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, u glazbeni hram ovaj put dolazi s revijskim gudačkim orkestrom.
 
Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, ove godine za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Riječ je o sasvim drugačijem “čitanju” njegovih pjesama jer se uvijek trudi ponuditi nešto novo i vrijedno. S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari radi na novim aranžmanima svojih pjesama.
Na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – Moj lipi anđeleJoš ovaj put, glazbeni izričaj Doris Dragović – Zemlja i stina, kao i popularna Aj ća, volin te u izvedbi klape Kampanel
 
Prošla je godina bila slavljenička za Harija jer je obilježio 25 godina iznimno bogate kantautorske karijere, a tim je povodom u izdanju Scardone izišao dvostruki album “Best of – 25 godina” na kojem se nalazi 30-ak najpoznatijih Harijevih pjesama.
U slavljeničkom je razdoblju imao nekoliko sjajnih koncerata od kojih se izdvajaju koncert pod zvijezdama na splitskoj tvrđavi Gripe, na kojem su brojne generacije uživale u njegovim pjesmama, i onaj u Zagrebu, u Domu sportova
 
klapom Cambi (Kaštel Kambelovac) snimio je singl Opet ću ti doć s kojim su se predstavili na Splitskom festivalu. Publika je pjesmu prihvatila na prvo slušanje i zato Harijev ovogodišnji nastup nosi taj naziv.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica