Ulaznice.hr

Natrag
KLAPA RIŠPET U LISINSKOM
KLAPA RIŠPET U LISINSKOM
DATUM, VRIJEME:
26.02.2020., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100/130/160/190kn
ORGANIZATOR:
RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO D.O.O.
Slobodna mjesta:
212

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će još jedan veliki zagrebački koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkskog. Ova će vijest zasigurno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme, te će ovaj koncert zasigurno osvojiti srca zagrebačke publike. Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na valovima emocija jer će vam ova noć zasigurno ostati u lijepom sjećanju.
'Dalmatinski slavuji', kako ih odmilja zove publika, spremaju emotivan koncert, idealan za sve zaljubljene, ali i za sve prijateljice koje žele pobjeći od obveza i uživati u pravom ženskom izlasku.
 
Klapa Rišpet poznata je i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama, Sunce mi od tebe dolazi. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više.
 
Pjesme Mislim samo na teŠta mi ljube oćeš kazatPrsti zapleteni i Fališ mi, zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.
Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom Ćaća, te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu Reći ćeš mi fala pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i 2018. godine s pjesmom Šta mi ljube oćeš kazat.
Započnite 2020. godinu uz najljepše klapske pjesme te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica