Ulaznice.hr

Natrag
MIROSLAV ŠKORO - SVETINJA
MIROSLAV ŠKORO - SVETINJA
DATUM, VRIJEME:
07.10.2020., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
130/150/170/220kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
596

Kantautor bez čijih je pjesama gotovo nemoguće zamisliti gotovo svaki događaj, čije pjesme su već dugi niz godina sastavni dio ne samo radijskog etera već i ljudskih života, u svojoj je bogatoj glazbenoj karijeri pomaknuo granice domaće glazbene scene te se profilirao kao jedna od najutjecajnijih osoba ovih prostora.
 
Tamburaška i popularna glazba njegova repertoara, uvijek nabijena silinom emocija, bezvremenska je snaga s kojom se poistovjećuju slušatelji diljem svijeta koji joj se uvijek rado vraćaju, posebno uživajući u doživljaju koji ovaj karizmatični glazbenik nosi na nastupima uživo.
 
Kao veliki poznavatelj hrvatske povijesti i promicatelj kulture i tradicije, odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića i Redom hrvatskog trolista. Uvijek je brinuo da se ista vjerodostojno i strastveno prenosi svijetom, baš kao što se i stihovi njegovih djela prenose iz generacije u generaciju te tako dobivaju širi društveni značaj te ostavljaju zavidan trag u životima mnogobrojnih obožavatelja.
 
Koncerti u Lisinskom posebni su trenuci za koje se redovito traži ulaznica više dok nezasitna publika s velikim nestrpljenjem iščekuje zajedno s njim zapjevati hitove kao što su Ne dirajte mi ravnicu, Ne vjeruje srce pameti, Sude mi, Milo moje i mnogo drugih bezvremenskih uspješnica.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica