Ulaznice.hr

Natrag
"FIO SHOW" USPOMENE I SJEĆANJA 15 GODINA TV RADA
"FIO SHOW" USPOMENE I SJEĆANJA 15 GODINA TV RADA
DATUM, VRIJEME:
22.03.2020., 19:30h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
80/100kn
ORGANIZATOR:
UDRUGA"NARODNO VESELJE"
Slobodna mjesta:
1256

Ivan Fiolić Fio i njegov sin Martin Fiolić nakon 15 godina televizijskoga rada odlučili su svečano obilježiti ovaj veliki jubilej i nastaviti put i tradiciju njihova djeda i oca Andrije Fiolića pjesmom i veseljem koji su započeli davnih godina uz Hrašćanske čestitare.
Nakon tisuće glazbenika koji su prošli njihovim emisijama, mnogi su postali vrlo popularni zahvaljujući velikoj gledanosti njihove glazbene emisije „Fio show“, odlučili su napraviti koncert baziran na hitovima i dirnuti svaku osobu koja će se naći na ovom emotivnom koncertu koji će i ovaj put imati humanitarni karakter za pomoć djeci s posebnim potrebama centra „Stančić“ kojem pomažemo već 25 godina, a darovi će im se uručiti uoči Uskrsa 2020. godine.
Na koncertu će nastupiti brojni gosti sa svojim hitovima: Cecilija Rudić, Orkestar Ivice Plivelića, The Dekle, Tamburaški sastav Milenij, Franjo Barić, Mirjana Bajzec, Željko Grozaj & Good old times band, Ivan Martić Ivica, Lepi cajti te vaši voditelji koji će također zapjevati brojne poznate hitove Hrašćanskih čestitara i ostale – Ivan Fiolić Fio & Martin Fiolić. Naravno, kao i uvijek, očekuju vas i neki gosti iznenađenja...

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica