Ulaznice.hr

Natrag
BEBEK U LISINSKOM
BEBEK U LISINSKOM
DATUM, VRIJEME:
24.11.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
140/170/200/230kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
543

Zbog velikog interesa publike, Željko Bebek održat će dva koncerta. 
 
Ono nešto naše
 
Najblistaviji dani legendarnog Bijelog dugmeta, prema mišljenju mnogih kritičara, bili su upravo oni kad je Željko Bebek bio za mikrofonom. Nekoliko desetljeća nakon, Bebeka i dalje vjerno slušaju i neke nove generacije, čemu svjedoče milijunski pregledi njegovih aktualnih hitova na YouTubeu, kao što su Ono nešto naše, Gdje sam bio, Prvak svijeta, Ja po kafanama, uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa.
 
Najnoviji singl Sto sam dana pio predstavio je na CMC festivalu u Vodicama. Radi se o još jednoj sjajnoj pjesmi koja je samo nekoliko sati nakon objave prikupila više od 6000 pregleda na YouTubeu.
 
Ono nešto naše trinaesti je i trenutačno aktualni Bebekov studijski album, objavljen 2017., koji nastavlja njegovu glazbenu putanju s pjesmama koje će biti na nekoj novoj antologiji. Istoimenom je turnejom prošle godine ostvario impresivan uspjeh te napunio najveće koncertne prostore u Hrvatskoj. Sada je i Lisinski došao na red, u kojem će popularni glazbenik trosatnu glazbenu priču podići na novu razinu.
 
Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm, Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene, uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica