Ulaznice.hr

Natrag
DIVANHANA - ŠIRIMO SEVDAH
DIVANHANA - ŠIRIMO SEVDAH
DATUM, VRIJEME:
29.02.2020., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100/130/160/200kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1101

Sarajevska sevdah atrakcija Divanhana izvodi tradicionalnu glazbu u novim aranžmanima koji su nastali uz utjecaj jazz, pop i klasične glazbe 20. stoljeća. Namjera benda je njegovanje i prezentiranje ne samo urbane tradicionalne glazbe Bosne i Hercegovine, već i tradicionalne glazbe zemalja Balkana, s posebnim i pažljivim osvrtom na sevdalinku.

Sevdah šestorka, osnovana 2009. godine od strane mladih studenata Muzičke akademije u Sarajevu, do danas su održali preko 300 koncerata širom kontinenta i ostatka svijeta, objavili tri studijska i jedno live diskografsko izdanje, te nedavno započeli novo poglavlje u svojem umjetničkom svaralaštvu poklonivši nam prve autorske skladbe Zova i Voće rodilo.

Nakon prve prekooceanske turneje u Kanadi, rasprodanih koncerata u Berlinu, Bernu, Beču, Istanbulu, Ljubljani i Beogradu te nezaboravnog debitantskog koncerta u Lisinskom 2018., ovaj put s novom članicom Šejlom Grgić, Divanhana dolazi u Lisinski predstaviti potpuno nov program simboličnog naziva Širimo sevdah.

#sirimosevdah

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica