Ulaznice.hr

Natrag
HARLEM ZAGREB CHOIR - VELIKI BOŽIĆNI KONCERT
HARLEM ZAGREB CHOIR - VELIKI BOŽIĆNI KONCERT
DATUM, VRIJEME:
23.12.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
190/215/250/300kn
ORGANIZATOR:
RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO D.O.O.
Slobodna mjesta:
22

Allen Bailey Production poziva vas da se pridružite pravom blagdanskom raspoloženju uz Harlem Gospel Choir, koji će nam ove zime prirediti nezaboravan koncert. Između ostalog, izvest će i repertoar najpoznatijih božićnih (Silent Night, God Bless the Child), crnačkih duhovnih pjesama (Happy Day, Amazing Grace) te posvetu glazbenom opusu legendarnog Princea.
 
Harlem Gospel Choir osnovan je 1986. u njujorškom Harlemu; utemeljitelj zbora Allen Bailey uspio je svoje, tada već više od dva desetljeća dugo iskustvo u zabavnoj industriji, oplemeniti osnivanjem zbora Harlem Gospel Choir kojim je spojio svoje aspiracije prema talent menadžmentu, kazališnoj produkciji i prikupljanju novčanih priloga u humanitarne svrhe.
 
Bailey je godinama bio promotor i suradnik slavnih umjetnika kao što su Lionel Ritchie & the Commodores, Prince, Michael Jackson i Isaac Hayes, a njegov utjecaj u zabavnoj industriji utjecao je i na razvoj zbora. Tijekom dugogodišnje karijere, zbor je surađivao s najvećim zvijezdama popa kao što su U2, The Chieftains, Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Dixie Hummingbirds, Jimmy Cliff, Lyle Lovett, Lisa Marie Presley i mnogi drugi. Interpretacijom pop-uspješnica uspjeli su pridobili naklonost široke publike, neovisno o vjerskim i drugim uvjerenjima.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica