Ulaznice.hr

Natrag
KODO ONE EARTH TOUR 2020: LEGACY
KODO ONE EARTH TOUR 2020: LEGACY
DATUM, VRIJEME:
09.02.2020., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
250/300/350kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
419

Legendarni japanski bubnjari Kodo vraćaju se svojim korijenima s Legacy (Baština), fizički zadivljujućom i glazbeno senzacionalnom predstavom, u kojoj se njihovi ogromni bubnjevi postavljaju na sredinu pozornice i prerađuje bogata riznica njihovih karakterističnih glazbenih materijala nastalih tijekom skoro 40 godina međunarodnih turneja.
 
„Balansirajući između smrtonosne agresije i potpunog spokoja, zvuk Kodo trupe proteže se od najlakše kišice do kataklizmičke grmljavine, od tišine do zida zvuka, visokog, zastrašujućeg i nesavladivog kao planina.“ The Guardian 
        
Taiko je tradicionalni japanski bubanj i osnova energične žive umjetničke forme. Bubnjarski sastav Kodo, čije ime znači „kucanje srca“, majstori su te forme, koji su drevnu japansku kulturu katapultirali ravno u 21. stoljeće. Od svog osnutka 1981., ansambl Kodo održao je više od 6 000 nastupa u 50 zemalja diljem svijeta.
Ova nova predstava Legacy kombinira neke od njihovih najpopularnijih materijala i novi opus, koji se koncentrira na beskrajnim mogućnostima njihova senzacionalnog bubnjanja.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica