Ulaznice.hr

Natrag
MERI CETINIĆ U LISINSKOM
MERI CETINIĆ U LISINSKOM
DATUM, VRIJEME:
17.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
130/160/180kn
ORGANIZATOR:
RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO D.O.O.
Slobodna mjesta:
1068

Nakon više od 15 godina, skladateljica, kantautorica i instrumentalistica Meri Cetinić ponovo se vraća u Zagreb i zagrebačkoj publici. Pjevačka legenda i dobitnica Porina održat će veliki gala koncert uz goste: kćer Ivanu Burić, obrazovanu glazbenicu, i dvije klape.
 
Povodom 40 godina od albuma prvijenca, prodanog u dijamantnoj nakladi, i izdanja pjesme Četiri stađuna, splitska glazbenica izvest će najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere među kojima su More, Dome mojKonoba, Zemlja dide mogSamo simpatija, U prolazuJa sam žena i Potraži me u predgrađu.
 
Nakon svakog koncerta i susreta s publikom, ova je umjetnica, kako svjedoči, bogatija za emociju više. Iako pjeva od malena, ozbiljnije korake u svijetu glazbe Meri Cetinić  napravila je u grupi „More”. Prije toga pjevala je u dvjema splitskim grupama, „CHE” i „Delfini”. To je bilo kad je umjetnica završila Pedagošku akademiju i pohađala solo pjevanje. Na akademiji je Meri susrela Slobodana Kovačevića, koji joj je tada pokazao pjesmu More te su se dogovorili osnovati sastav „More”. To je bio njezin diskografski početak i prva pjesma koju je snimila.
 
Iako je na sceni 40 godina, Meri Cetinić kaže da joj nije dosta glazbe jer je to poziv koji traje zauvijek: “Glazba je divna jer što ti više njoj daješ, što je više poznaješ, ona ti više i pruža”.
 
Meri Cetinić u Lisinskom bit će koncert za pamćenje u kojem će zasigurno uživati sve generacije.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica