Ulaznice.hr

Natrag
SVEČANA ZAGREBAČKA PREMIJERA FILMA "DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ"
SVEČANA ZAGREBAČKA PREMIJERA FILMA "DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ"
DATUM, VRIJEME:
02.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
40kn
ORGANIZATOR:
HULAHOP D.O.O.
Slobodna mjesta:
425

Svečana zagrebačka premijera apsolutnog pobjednika Pulskog filmskog festivala kojoj će nazočiti redateljica Dana Budisavljević, glavna glumica Alma Prica, svjedoci iz filma, glumci i filmska ekipa. Nakon projekcije bit će održan razgovor s protagonistima.
 
Nagrađen Velikom zlatnom arenom za najbolji filmZlatnim arenama za režiju, montažu i glazbu te nagradom publike s ocjenom 4.9 i nagradom filmskih kritičara Europe i Mediterana, ‘Dnevnik Diane Budisavljević’ najiščekivaniji je hrvatski film ove jeseni koji od trijumfa u pulskoj Areni ne prestaje intrigirati publiku.
 
‘Dnevnik Diane Budisavljević’ istinita je priča o najboljim ljudima u najgorim vremenima.
 
U Nezavisnoj Državi Hrvatskoj na snazi su rasni zakoni. Diana Budisavljević u jesen 1941. doznaje da se majke i djeca pravoslavnog podrijetla odvode u logore u blizini Zagreba. Broj i oznaku nepodobnog dobiva i njezin suprug, poznati zagrebački liječnik Julije Budisavljević. U atmosferi straha i prijetnji, nepokolebljiva i predana ideji humanosti, Diana s nekolicinom prijatelja iz svoga stana pokreće riskantnu akciju kojom je od sigurne smrti spašeno više od 10 tisuća djece. Završetkom rata njezino austrijsko podrijetlo postaje nepoželjno, a zasluge za najveću akciju spašavanja u Drugome svjetskom ratu prešućene do današnjih dana.
 
Film se prikazuje s engleskim podnaslovima.
 
Više informacija o filmu dostupno je na službenoj Facebook stranici Dnevnik Diane Budisavljević.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica