Ulaznice.hr

Natrag
HANKA PALDUM - JA VAS PJESMOM ZOVEM
HANKA PALDUM - JA VAS PJESMOM ZOVEM
DATUM, VRIJEME:
14.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
120/140/160/180kn
ORGANIZATOR:
POZORNICA JDOO
Slobodna mjesta:
709

Koncert pod nazivom “Ja vas pjesmom zovem” objedinit će sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile kao divu čarobnog glasa i bezvremenski otpjevanih pjesama, a naročito sevdalinki koje su obilježile njen glazbeni put. Miljenica publike svojim interpretacijama osvaja cijeli svijet, a upravo u zagrebačkom hramu kulture proslavit će svoju veliku obljetnicu.

Hanka je primadona bosanske folk pjesme, te uvijek poseban naglasak daje tradicionalnoj glazbi, njegujući etno elemente, i nepresušni izvor bogatog opusa sevdalinki kao svoje elementarno obilježje. Poštujući sevdah, tradiciju i sve ono izvorno što sevdalinka u sebi nosi, Hanka voli i koketiranje tog opusa u novim aranžmanima. Tako će biti i u Lisinskom, gdje Đelo Jr Jusić potpisuje aranžmane i glazbenu produkciju, a vrhunski glazbenici priuštit će publici zajedno s Hankom neponovljivu glazbenu čaroliju.

Bit će to svakako koncert o kojem će se još dugo pričati. Koncert kakav jedna ovakva umjetnica zaslužuje. A zaslužuje ga i njena publika.

Uostalom, jubilej od 45 godina neprekidnog rada, stotine snimljenih pjesama, preko 30 objavljenih nosača zvuka, glas koji osvaja punih 45 godina istim žarom na sceni, to je ona posebna vrsta umjetnika koja je velikim slovima upisana na glazbenom estradnom nebu.

Izvršni producenti: Paula i Đelo jr. Jusić

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica