Ulaznice.hr

Natrag
KONCERT HARIS DŽINOVIĆ
KONCERT HARIS DŽINOVIĆ
DATUM, VRIJEME:
20.11.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
160/190/210/230kn
ORGANIZATOR:
MUZIČKA KUĆICA J.D.O.O.
Slobodna mjesta:
3

Haris Džinović, miljenik publike i jedan od najvećih pjevača i skladatelja narodne glazbe, nastupit će 20. studenoga na solističkom koncertu u  Lisinskom.

Haris koji je je svoju bogatu i živopisnu karijeru započeo početkom osamdesetih pjevajući sevdalinke, sve je samo ne prosječni pjevač narodne glazbe. Njegov je život posveta stvaranju glazbe za dušu, čiji je recept pronašao u jednostavnosti i kvaliteti, koju onda svojom interpretacijom dovodi do savršenstva.

Kroz život je prošao gotovo cijeli svijet, a na svome se putu do danas, susreo s mnogim svjetskim imenima poput Davida Bowiea, Eltona Johna, Georgea Michaela, Montserrat Caballé ( na čijem je koncertu nastupio kao gost 2011. u Beogradu) te mnogim drugima. Ipak, najposebniji trenutak karijere bio je poziv (Isabelle) i Claude Françoisa ( autor evergreena “My Way” – “Comme d'habitude“) koji su željeli da baš Haris izvede jubilarnu, tisućitu verziju pjesme na romskom jeziku, pod nazivom “Kantar Cigan”.

Iza sebe broji pet solističkih albuma te tri kao član Sar e Rome. U Lisinkom ćemo imati priliku uživati u najvećim hitovima ovog po mnogočemu jedinstvenog pjevača, poput “Muštuluka”, “Pariških kapija”, “Sjećaš li se”, “Jesul’ dunje procvale” i mnogih drugih.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica