Ulaznice.hr

Natrag
BEST OF LAJNAP 2019.
BEST OF LAJNAP 2019.
DATUM, VRIJEME:
13.09.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
80/110/130/150kn
ORGANIZATOR:
HODOGRAM D.O.O
Slobodna mjesta:
1599

Najpopularnija domaća komičarska ekipa ponovo dolazi u Lisinski! Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec pozivaju vas da im se pridružite na potpuno novoj predstavi - BEST OF LAJNAP 2019.
 
LAJNAP komičari pripremili su najbolje fore i materijal njihove treće sezone nastupa u zagrebačkom klubu SAX!, te sve upakirali u 120 minuta showa koji će vas sigurno nasmijati do suza.
 
Vrijeme leti dok se zabavljaš i teško je povjerovati da će proći skoro godina dana od zadnjeg LAJNAP nastupa u Lisinskom. Prisjećajući se rasprodane dvorane, odlične publike i gromoglasnog smijeha, LAJNAPovci se vraćaju na pozornicu legendarne dvorane s potpuno NOVIM FORAMA. Materijal koji su izveli prvi put u Lisinskom stavljen je u ladicu, a Aleks, Tomislav, Vlatko, Saša i Goran pred vas izlaze s forama koje su brusili od rujna 2018. do svibnja 2019. nastupima u SAX!u.
 
Dođite na LAJNAP u LISINSKOM i uživajte u spektaklu koji će vas nasmijati, oraspoložiti i napuniti pozitivnom energijom za idućih godinu dana!

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica