Ulaznice.hr

Natrag
WHAT DOES THIS BUTTON DO?AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON
WHAT DOES THIS BUTTON DO?AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON
DATUM, VRIJEME:
26.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
190/230/290/330/390kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
521

Interaktivna večer s Bruceom Dickinsonom, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. listopada 2019.

Legendarni frontmen grupe Iron Maiden priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. „Večer s Bruceom Dickinsonom“, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije "What Does This Button Do?".

Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakluarnih performansa Iron Maidena, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

2017. je objavio autobiografiju "What Does This Button Do", koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika. Tako je nastala "Večer s Bruceom Dickinsonom", jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-upkomičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica