Ulaznice.hr

Natrag
JACQUES HOUDEK:KAD SI SRETAN
JACQUES HOUDEK:KAD SI SRETAN
DATUM, VRIJEME:
01.12.2019., 10:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
33

Hrvatski The Voice – Jacques Houdek nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze KAD SI SRETAN!
 
Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcuZeko i potočićKad si sretanKad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.
 
Album Kad si sretan i nakon četrnaest godina još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u ZooVodaMišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!
 
Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje, koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom!

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica