Ulaznice.hr

Natrag
P.I.ČAJKOVSKI:ORAŠAR
P.I.ČAJKOVSKI:ORAŠAR
DATUM, VRIJEME:
15.12.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
180/210/240/270/300/350kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Nema ulaznica u online prodaji.

Najizvođeniji balet na svijetu u izvedbi Ukrainian Classical Balleta!
 Čarobna božićna bajka ispričana baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna.
 Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet koju čine zaslužni umjetnici Ukrajine, dobitnici brojnih baletnih nagrada i priznanja, Kovtunovoj je koreografiji dala
nadahnut, živ i raskošan izgled jedinstvenim scenografskim i redateljskim rješenjima, impozantnim dekoracijama, zapanjujućim kostimima te uzbudljivim video-projekcijama. Taj nesputano kreativni pogled na najpoznatiju blagdansku bajku uranja posjetitelje u pravu božićnu čaroliju koja ni najzahtjevniju baletnu publiku ne ostavlja ravnodušnom.
 
Ukrainian Classical Ballet baletna je trupa koja svojim nastupima prikazuje najljepše i najzanimljivije predstave klasičnog baleta na međunarodnoj baletnoj sceni. Godišnje plešu više od 300 baletnih predstava, a prošle su godine samo Orašara izveli više od 70 puta. U trupi plešu vrhunski plesači, prvaci i solisti ukrajinskih nacionalnih kazališta koji u svojem umjetničkom izričaju njeguju visoku tradiciju ruskog baleta i baletne škole, a neke od njih zagrebačka je publika imala prilike gledati u baletima poput Radio & JulietQuatro te The Great Gatsby Ballet.
 
Ulaznice po cijenama od 180, 210, 240, 270 kn te 300 kn za VIP i 350 kn za VIP+ dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.
 
VIP+ ulaznice uključuju druženje i piće s umjetnicima nakon predstave, promotivnu majicu i torbu Lisinskog te poklon iznenađenja.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica