Ulaznice.hr

Natrag
SUNSET BOULEVARD
SUNSET BOULEVARD
DATUM, VRIJEME:
21.09.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
170/200/230/250kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1579

Sunset Boulevard jedan je od najpoznatijih mjuzikala u opusu slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera, naslov koji se dokazao na najvažnijim svjetskim scenama!
 
Nastao je prema nezaboravnom filmu legendarnog Billyja Wildera iz 1950. godine. Od nastanka 1991. godine i prve izvedbe na londonskom West Endu 1993. godine, ovaj mjuzikl o najpoznatijem bulevaru u Holywoodu stekao je svoju neupitnu popularnost na Broadwayu i West Endu, u kraljevstvima glazbenog kazališta. U originalnoj londonskoj produkciji glavnu ulogu Norme Desmond igrala je Patti LuPone, dok se u broadwayskoj verziji, koja je osvojila 7 nagrada Tony, proslavila holivudska glumica Glenn Close.
 
Priču o glumici Normi Desmond, velikoj zvijezdi nijemoga filma koja je pala u zaborav pojavom zvučnoga filma režirala je Renata Carola Gatica, a dirigentIgor Vlajnić preveo je i prepjevao tekst mjuzikla na hrvatski jezik.
 
U glavnoj ulozi nastupa Leonora Surian Popov, Joea Gillisa igra Damir Kedžo, dok ostatak ansambla čine članovi Hrvatske drame u suradnji s Talijanskom dramom, Baletom i Operom HNK Ivana pl. Zajca. 
 
Koreografkinja je Tihana Strmečki, scenografi su Dalibor Laginja i Paola Lugarić, a kostimografkinja Manuela Paladin Šabanović.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica