Ulaznice.hr

Natrag
MOZARTINE- 20 GODINA KLASIKE I HITOVA
MOZARTINE- 20 GODINA KLASIKE I HITOVA
DATUM, VRIJEME:
15.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
80/100/120kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
807

Mozartine - 20 godina klasike i hitova
 
Pjevački studio Mozartine, koji je osnovan davne 1999. godine od strane dirigentice Sonje Rem, ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja, te nam je čast najaviti njihov veliki obljetnički koncert kojim će proslaviti svojih prvih 20. Uz goste iznenađenja, koncert će biti podijeljen u dva dijela - u prvom će se predstaviti sedam dječjih zborova i djevojački zbor koji će u skladu s tradicijom studija izvesti klasični repertoar, a u drugom će dijelu nastupiti Ex-Mozartine, zbor BoysVoice i Musical zbor Webber koji će izvesti obrade popularnih hitova strane i hrvatske glazbe. Zborove će kroz koncert pratiti orkestar Acoustic Project, koji će u drugom dijelu biti pojačan i bendom.
 
Pjevački studio Mozartine počeo je kao zbor Mozartine davne 1999. od kada se neprestano širi, te danas broji čak 11 zborskih sastava, od čega 7 dječjih zborova (Chopinine, Raveline, Scarlattine, Papandopuline, Schubertine, Vivaldine, Bachovine) na 7 različitih lokacija u gradu. Njima se svakako treba pribrojiti i najstariji zbor u studiju – Djevojački zbor Mozartine, te zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber, kao poseban ansambl unutar studija sastavljen od djece koja osim pjevačkog talenta, razvijaju i talent za ples i glumu. Sastav Ex-Mozartine snimio je nekoliko uspješnih hitova s poznatim imenima estrade, a sastoji se od bivših članica Pjevačkog studija koje kroz Mozartine i dalje ostaju u doticaju sa svojom najvećom ljubavi - glazbom.
 
Pjevački studio Mozartine time brojčano slovi za najveći pjevački studio tog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, te Vas punog srca pozivaju da s njima proslavite ovu važnu obljetnicu!

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica