Ulaznice.hr

Natrag
FORMIDABLE! AZNAVOUR
FORMIDABLE! AZNAVOUR
DATUM, VRIJEME:
22.12.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
200/250/300/330kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
843

Priča o legendi u izvedbi međunarodno hvaljenog Julesa Grisona
 
Tijekom 70 godina duge karijere, Charles Aznavour napisao je više od 800 pjesama, snimio više od 1200 pjesama na različitim jezicima i prodao 180 milijuna albuma diljem svijeta.
 
Mjuzikl Formidable! Aznavour posvećen francuskomu Sinatri, kako su ga mnogi nazivali, vodi nas u vrijeme "La Boheme". Nevjerojatna životna priča tankoćutnog umjetnika i jedne od najvećih svjetskih glazbenih legendi ispričana je kroz njegove snažne i nezaboravne pjesme.
 
Nezamjenjiva izvedba Julesa Grisona i cijelog ansambla, originalna produkcija dojmljive scenografije, uporaba fotografija i video-projekcija čine ovaj mjuzikl najljepšom posvetom umjetničkom geniju kojeg su CNN i  korisnici Time Online 1998. godine proglasili zabavljačem stoljeća, ispred Elvisa Presleya i Boba Dylana.
 
Nakon što je spektakularni mjuzikl Piaf! The Show doživio više od 400 izvedbi u 50 zemalja, između ostalog i u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svjetski priznati producent Gil Marsalla htio je napraviti projekt posvećen jednako velikoj legendi francuske šansone i glazbe uopće te je 2016. godine zatražio blagoslov samog Aznavoura koji je na to pristao, oduševljen njihovim prikazom života Edith Piaf i ponesen strašću i idejom da njegove pjesme dotaknu i mlađe generacije. Otada  su Gil Marsalla i njegov tim neumorno radili na stvaranju showa dostojnog ikone i veličine jednog Aznavoura.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica