Ulaznice.hr

Natrag
ALEKSANDAR GALIN: "SIRENA I VIKTORIJA" TEATAR RUGANTINO
ALEKSANDAR GALIN: "SIRENA I VIKTORIJA" TEATAR RUGANTINO
DATUM, VRIJEME:
17.05.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Mala dvorana
CIJENA ULAZNICA:
70kn
ORGANIZATOR:
TEATAR RUGANTINO
Slobodna mjesta:
168

Sirena i Viktorija topla je, pitka, duhovita i nimalo plošna predstava koja je unijela veliko osvježenje na zagrebačku kazališnu scenu
 
Teatar Rugantino je za svoju ovogodišnju premijeru odabrao suvremenu i u Hrvatskoj neizvođenu komediju 'Sirena i Viktorija' Aleksandra Galina, jednog od vodećih ruskih dramatičara, scenarista, kazališnih i filmskih redatelja.
Sirena i Viktorija raskošna je komedija. Urnebesna komedija zabune, prije svega. Priča je jednostavna i temelji se na nizu komičnih nesporazuma: novopečena bogatašica Sirena odlučuje svojoj razvedenoj prijateljici i profesorici engleskog jezika Viktoriji priuštiti malo radosti u životu i preko oglasa joj naručuje 'pastuha koji ispunjava sve seksualne fantazije'. No u alkoholnoj izmaglici bira pogrešan broj i umjesto očekivanog predatora u stan joj stiže komičan i nimalo privlačan znanstvenik, koji preživljava šišajući foksterijere. Nakon što su u tom čudnom susretu naši junaci premostili predrasude, socijalne razlike i nepovjerenje te otkrili intimne karte, među njima se na kraju stvara neobično zajedništvo.
 
No ispod te naoko jednostavne narativne strukture i komičnog zapleta pojavljuju se vrlo aktualne teme posttranzicijskog društva, kojima Galin, kao i cijela ekipa, pristupaju kroz humor, ismijavajući junake i vrijednosni sustav novog društva. Galin tako postaje naš suvremenik u svakom pogledu, a teme, likovi i situacije – našoj su kazališnoj publici izuzetno bliski i prepoznatljivi.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica