Ulaznice.hr

Natrag
MUŽEK & TRIO
MUŽEK & TRIO
DATUM, VRIJEME:
26.05.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
120/160/200/250kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
485

Koncert Mužek & Trio koji se trebao održati 8. travnja odgađa se zbog bolesti izvođača. Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, 26. svibnja, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene.Koncert nacionalnog opernog prvaka, proslavljenog tenora Tomislava Mužeka i njegova tria koji čine vrhunski glazbenici:

Miroslav Lesić –  gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status. Istaknuti je član HRT banda Nikše Bratoša, te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;

Tomislav Modrić –  pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007.godine. Suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača.

Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla „Tango Appassionato“ koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 amex2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica