HNS

     

Naslovnica | Pregled utakmica | 
Dobrodošli na službeni portal za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza
FIFA World Cup 2018 European qualifiers - Qualifying group I

HRVATSKA - KOSOVO, Zagreb, stadion Maksimir,
2. rujna 2017. u 20:45 sati


CIJENE:
Tribina jug (kosovski navijači)30,00 kn

PREUZIMANJE ULAZNICA:
Prodaja ulaznica internetom uključuje dostavu na adresu ili osobno preuzimanje. Cijena dostave je 35 kn za tuzemne pošiljke, 280 kn za inozemne te 10 kn za osobno preuzimanje na blagajni stadiona. Uz dostavu se zaračunava i osiguranje pošiljke: 0,35% od vrijednosti pošiljke za tuzemne, odnosno 0,49% od vrijednosti za inozemne pošiljke.
Radno vrijeme blagajni za preuzimanje ulaznica je od 28. kolovoza od 10:00 do 18:00 sati (preporuča se ulaznice podići ranije radi izbjegavanja gužve).

ORGANIZATOR UTAKMICE:
Hrvatski nogometni savez, Ulica grada Vukovara 269 A, Zagreb


POČETAK PRODAJE:
17. kolovoza 2017. godine.

INTERNET PRODAJA:
Mjesta unutar odabranog sektora tj. red i sjedalo za ovu utakmicu nije moguće odabrati. Prilikom kupnje ulaznica sustav dodjeljuje najbolja trenutno raspoloživa mjesta u odabranom sektoru.

Kupci ulaznica popunjavaju osobne podatake (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice i adresa kupca).

Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Rok za kupnju ulaznica putem Interneta je:
  • 01. rujna 2017. do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica

Ulaznice kupljene putem Interneta moguće je platiti:
  • -DINERS, MasterCard ili VISA kreditnom karticom te Maestro debitnom karticom do završetka prodaje (Maestro kartice izdane od strane banaka koje podržavaju Maestro Internet transakcije, za više informacija obratite se banci koja je izdala karticu)


NAPOMENA KOSOVSKIM NAVIJAČIMA
Veselimo se dolasku velikog broja kosovskih navijača u Zagreb te će Hrvatski nogometni savez učiniti sve da se osjećaju dobrodošlo i ugodno na stadionu Maksimir.
Zbog Fifinih propisa pod čijom ingerencijom se organiziraju Europske kvalifikacije te Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, HNS je kao organizator dužan napraviti jasno odvajanje između domaćih i gostujućih navijača. Iz tog razloga, tribina Jug predviđena je za sve navijače s obilježjima Kosova i kosovske reprezentacije. Slijedom toga, navijačima s kosovskim obilježjima neće biti dopušten ulazak i boravak na ostalim tribinama te organizator zadržava pravo da ih udalji s tribine bez povrata novca za ulaznicu.
Sve navijače s kosovskim obilježjima molimo da poštuju ovakvu proceduru te tako podrže nastojanja da utakmicu učinimo istinskim nogometnim spektaklom i pritom izbjegnemo bilo kakve disciplinske postupke prema hrvatskoj i kosovskoj reprezentaciji.

Ukoliko u bilo kojoj fazi kupovine (od uplate do isporuke) dođe do bilo kakvih problema, molimo kupce da se jave službi za korisnike:
-e-mail: podrskaulaznice.hr
-telefon: +385 (0)60 53 53 56 (unutar Hrvatske, cijena poziva po minuti: 3,43 kn fiksne mreže / 4,70 kn mobilne mreže) od ponedjeljka do petka 9 - 17h

U sve cijene PDV je uračunat prema zakonu.


KUPOVINA ULAZNICA PUTEM INTERNETA JE ZAVRŠENA