Uvjeti prodaje i rezervacije ulaznica Internetom
 
  Članak 1.
  Programi Glumačke družine Histrion za koje se može rezervirati i kupiti ulaznica Internetom određuju se stavljanjem priredbi u Internet prodaju na blagajni Histrionskog doma i ponudom na meniju. Za tekući dan moguće je kupiti ulaznice sve do 60 minuta prije početka priredbe.
  Članak 2.
  Ulaznice koje su kupljene Internetom i za koje je kupac dobio jedinstveni broj (ID) mogu se podići na blagajni Histrionskog doma 30 minuta prije početka priredbe uz predočenje jedinstvenog broja (ID) dobivenog prigodom Internet kupovine. Proslijeđivanje jedinstvenog broja (ID): ako krajnji korisnik koji je kupio ulaznice proslijedi jedinstveni broj (ID) drugom korisniku, pravo na ulaznicu na blagajni Histrionskog doma ostvaruje prva osoba koja stigne na blagajnu i predoči jedinstveni broj (ID) s potrebnim podacima. Preporučuje se jedinstveni broj (ID) s podacima o kupcu i kupljenoj ulaznici otisnuti na pisaču, zapisati ili zapamtiti.
  Članak 3.
  Mogućnost plaćanja Internetom:
  - Maestro (samo za kartice koje su uključene u MasterCard SecureCode program od strane banke izdavatelja)
  - MasterCard
  - VISA
  - DINERS
  - American Express
  Članak 4.
  Ulaznice koje su rezervirane Internetom i za koje je kupac dobio jedinstveni broj (ID) mogu se kupiti:
 • na blagajni Histrionskog doma u Ilici 90, Zagreb
 • najkasnije dva dana prije priredbe.
 •   Članak 5.
    Prigodom prodaje Internetom obračunava se puna cijena ulaznice bez popusta.
    Članak 6.
    U slučaju otkazivanja priredbe povrat novca za kupljene ulaznice krajnjem korisniku može se ostvariti jedino na način kao što je ulaznica kupljena - storniranjem zaduženja kreditne kartice.
    Članak 7.
    Nedolazak na predstavu: ako krajnji korisnik ne dođe na izabranu predstavu ili priredbu nema pravo na povrat novca.
    Članak 8.
    Reklamacije u slučajevima nepotpune kupovine ulaznica mogu se obaviti na blagajni. U slučaju kada krajnji korisnik ulaznice plati i nakon toga prekine postupak bez nastavka na stranicu potvrde o uspješno završenoj kupovini, njegova kupovina će u pravilu biti poništena, a eventualno zaduženje kreditne kartice biti stornirano.
    Članak 9.
    Dekod d.o.o. pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljuje da za svu robu i usluge koje se nalaze u distribuciji i prodaji putem portala "ulaznice.hr" ima sklopljene ugovore o prodaji roba i usluga sa stvarnim davateljima tih usluga ili njihovim posrednicima u prodaji. Temeljem navedenih Ugovora uplate za navedenu robu / usluge uplaćene na račun društva Dekod d.o.o. predstavljaju ustupanje potraživanja društvu Dekod d.o.o. od strane stvarnih davatelja roba/usluga.
  Računi za kupljenu robu/usluge izdani od strane stvarnih davatelja roba/usluga punovažni su i zakonski dokumenti, a kupovinom roba/usluga putem portala ulaznice.hr kupci navedenih roba/usluga suglasni su da, slijedom Zakonskih odredbi Zakona o obveznim odnosima (članci 80.-82. ZOO (NN 35/2005)) prihvaćaju u svojstvu CESUSA cesiju na iznos izvršene uplate koju umjesto stvarnom davatelju usluga uplaćuju društvu Dekod d.o.o.
    Članak 10.
    Blagajna Histrionskog doma otvorena je na dane kada se održava priredba, dva sata prije početka priredbe.
    Članak 11.
    Za eventualne reklamacije i probleme nastale u prodaji internet ulaznica kupci se mogu obratiti na 8-20h info telefon 060 53 53 56 (cijena poziva sa uračunatim PDV-om je 3,49 kn fiksne mreže / 4,78 kn mobilne mreže) ili putem obrasca na stranici poruke, pitanja i prijedlozi.
   
  Glumačka družina Histrion
  Histrionski dom
  Ilica 90, Zagreb
  Tel: +385 1 549 63 86, 549 63 87
  Fax: +385 1 549 63 97